Utflykt 3 vingårdar fredag 17 februari 2017

 

Utflykt till 3 vingårdar fredag den 17 februari, avresa från Anemi hotell klockan 09.00.

Vi åker mot Polis. Vårt första stopp blir på vingården SODAP i Polemi för en rundtur och vinprovning. Vi fortsätter mot byn Paniya, passerar genom små byar och vatten resevoiren nära byn Kanaviou tills vi kommer till Vouni vingård, där vi får en rundtur och vinprovning. Därefter fortsätter vi genom byn Paniya, födelseplats för ärkebiskop Makarios III, åker förbi klostret Chrysoroyiatissa som är tillägnad ”Our Lady of the Golden Pomegrate” ( grundad 1152) tills vi kommer till vingården Kolios nära området Statos. Vi kommer att äta lunch på Kolios vingård. Det kommer att bli en full meze meny med Kolios viner, frukt, sötsaker och kaffe, det ingår även en rundtur på vingården. Om tiden tillåter kan vi även besöka klostret Chrysoroyiatissa och huset i Panayia som nu är museum och som tillhör Cyperns första president.

I priset ingår vinprovning och lunch och Ulla som guide.

Minimum 18 personer (minibuss) 55 Euro/person

Minimum 25-30 personer (coach/buss) 50 Euro/person

Bussen startar och slutar vid hotell Anemi. Sista anmälningsdag måndag den 13/2 2017, ange vilka som kommer, telefonnummer samt om ni har önskemål att kliva på vid hotell Anemi eller busshållplatsen vid fotbollsstadion mitt emot Home Center/Debenham. Vänligen gör er anmälan på nedanstående formulär, om flera ange medresenärer. Detta underlättar avsevärt för oss ger oss bättre kontroll över era anmälningar.  

Välkomna

Eva o Berit

 

4 feb 2017

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery