Tirsdagsvandring 25. april 2023 – Pissouri

Denne vandringen er for mange en kjær gjenganger, vi skal gå en ny rute ut til enden av platået, gjennom et område med vekslende natur og med en fantastisk utsikt utover Middelhavet.

Vi møtes kl 10:00 på parkeringsplassen som beskrevet nedenfor. Dette er en ”middels” vandring på ca 8½ km som beregnes å ta 2 – 2½ time inklusiv en ”bananstopp” ytterst på platået. Det blir også mulig å velge kortere alternativer på ca 2 – 3½ km uten større høydeforskjeller.

Kjøreanvisning: Kjør motorveien A6 fra Paphos til avkjøring 40A (Pissouri), beregn ca 20 min fra start av motorveien. Ta til høyre (mot kysten) og deretter til høyre inn på B6 (gamleveien retning Paphos) frem til avkjøring til venstre (ved en blomsterhandel) skiltet mot Pissouri; fra motorveien til denne avkjøringen ca 1½ km. Etter ca 500 m oppover, til en stor sving, ta av til høyre (like etter Panorama Lounge) og følg denne veien (Stadiou Street) oppover forbi Hill View Restaurant (hvor vi tidligere har parkert), og fortsett deretter rett videre (nedover) i ca 500 m og i en høyresving ta inn på 28. Octomber Street og følg denne til parkeringsområde der veien slutter, etter ca 1,3 km fra Hill View Restaurant.

Kartlink til møtepunktet: https://goo.gl/maps/o7G6RVgtvyS7uwcP6

For de som måtte ønske det, vil vi etter vandringen spise lunch på O’Vrakas Taverna på Pissouri Square ca kl 12:30 – 13:00 og ønsker selvsagt velkommen også de som ikke har deltatt på vandringen.

Været har nå (delvis) stabilisert seg, men ta kontakt om været virker usikkert; og en eventuell kansellering vil legges ut på Skandinavia-siden tidlig tirsdag morgen.

Vel møtt!

Gro (99 207 018) og Jarle (96 875 045)

23 Apr 2023

Go back to top