Svenskar i Pafos området SviP

I Pafosområdet på Cypern bor det ett par hundra svenskar. En del är bofasta och en del bor här delar av året. Svenskgruppen har under åren haft ett löst sammansatt nätverk och delat på information när vi kunnat. Nu har vi startat en förening SviP, för att strukturera och ge stadga åt alla de sociala aktiviteter som pågår i vår del av världen samt se till att alla nyanlända svenskar får en så bra introduktion till livet i Pafosområdet som möjligt.

Föreningen är öppen för alla som vill stödja föreningens verksamhet och målsättning, dvs oberoende av nationalitet.

Föreningen är politiskt oberoende och kommer att använda denna hemsida för att informera om middagar, möten och aktiviteter. Mer om föreningen kan du hitta under fliken Föreningen ovan.

Vi kommer ordna olika aktiviteter som Vandringar, Kulturutflykter, Vinprovningar, Kortspel, diverse sportaktiviteter samt andra sociala aktiviteter. Vi utvärderar kontinuerligt vilka aktiviteter vi skall hjälpa till att förmedla och anordna. Mer info finns under rubriken Aktiviteter. Under länkar kan ni finna ytterligare intressanta aktiviteter ordnade av andra som tex de engelska nätverken.

Vi ordnar månatliga träffar på någon lämplig Restaurang, för social samvaro, erfarenhetsutbyte samt information om pågående och kommande aktiviteter. Vi hoppas här, att även kunna diskutera ämnen som är av intresse för svenskgruppen som tex cypriotiska testamentsregler och försäkringsfrågor.

Kommande Aktuella aktiviteter och gångna händelser av speciellt intresse publiceras under rubriken Aktuellt. Klicka på en bild eller rubrik för mer information.

I vår Blogg finner du information om kommande och gångna händelser samt aktuella ämnen av gemensamt intresse.

Förslag till blog-ämnen emottages med tacksamhet (via länkat formulär).

Webbmasters för denna hemsida är Kerstin Åkerberg. 

 (Lämna tom)

 

 

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery