Tirsdagsvandring 11. april 2023 – Kathikas

Vi skal vandre blant velstelte vinmarker med rødmende valmuer mellom Akoursos og Kathikas, et område som mange av dere allerede kjenner, men denne gang for det meste i nye løyper, med flott utsikt utover mot havet.

 

Vi møtes kl 10:00, og denne vandringen er lett til middels/delvis krevende, avhengig av valgmuligheter som følger:

  • Kort løype: En lett vandring på fast underlag, med lengde ca 2½ km
  • Middels løype: Middels krevende, med lengde ca 6½ km
  • Lang løype: Middels/delvis krevende, med lengde ca 9½ km

Alle løyper går i det samme området, for det meste på fast underlag og starter og slutter på samme sted.

 

Kjøreanvisning:

Fra Paphos følg B7 (Polisveien) og like etter Stroumbi ta av til venstre E711 mot Kathikas. Etter avkjøringen fra B7 kjør ca 3,8 km til møtepunktet ved en vei som tar av til venstre, like før møtepunktet står en hvit vanntank til høyre ved veien.

Fra Coral Bay/Peyia følg E709 til Kathikas, og ta til høyre i krysset med E711 (ved Fytos Taverna) og kjør ca 2,7 km på E711 mot Stroumbi, og ca 500 m etter avkjøringen til Theletra ligger møtepunktet på høyre side av veien.

 

Kartlink til møtepunktet:  https://goo.gl/maps/YUEE2NWFdAD6GG4f7

 

Halvveis i vandringen tar vi en ”bananstopp” og vi beregner at vandringen tar ca 2 – 2½ time, avhengig av valgt løype; husk å ta med vann.

For de som måtte ønske det, vil vi etter vandringen spise spise lunch på Fytos Taverna ved krysset mellom E709 og E711 like utenfor Kathikas ca kl 12:30 – 13:00 og ønsker selvsagt velkommen også de som ikke har kunnet delta på vandringen.

 

Selv om vi nå har lagt ”vår” påske bak oss, må vi fortsatt ta værforbeho

 

ld, så ta kontakt om været virker usikkert. Eventuell kansellering vil også legges ut på Skandinavia-siden tidlig tirsdag morgen.

 

Vel møtt!

Gro (99 207 018) og Jarle (96 875 045

8 Apr 2023

Go back to top