Reportage Vin- och ostbuffé 28 februari 2015 Hotell Anemi

Kvällen startade med mingel och provsmakning av viner från Kolios Winery. Vineriets ägare Mario serverade själv och berättade stolt om sina viner och att både de vita Persefoni och röda Saint Fotios erhölll nyligen guldmedalj i Grekland.   

På sidan om stod kocken och visade hur "Kypriakes Ravioles" tillverkades en ravioli med halluomi inbakat istället för köttfärs.

Alla tycktes trivas och lät sig väl smaka av ost och vin. En del svenska gäster från hotellet deltog, alltid trevligt med lite nya ansikten. 

Snart nog blev det dags för att inta maten en "enklare" buffé, men den var väl tilltagen och smakade utmärkt.

En välspelande musikant underhöll oss med trevlig musik. Kvällen avslutades med lite dans, som sig bör på Cypern Grekisk dans, kul men lite knepigt med bensparkarna.

Ett bra och trevligt arrangemang! 

 

11 mar 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery