Vin- och kulturresa den 4 april 2014

Fredagen den 4 april 2014 reser vi kl 9.00 från Debenhams parkeringen med buss och auktoriserad svensktalande guide på en tur som omfattar antik kultur, cypriotiskt byliv , mat och vin.

Vi åker först till det antika stads-kungadömet Kourion där den guidade turen tar ca 45 minuter.

Därefter åker vi till Troodosbergen och den pittoreska byn Omodos. Vi besöker vingården Ktima Gerolemo för provsmakning. Vi kommer också att ha tid att besiktiga själva byn och smaka deras unika bröd och sötsaker och besöka ”Holy Cross Monestary”. Lunch blir serverad i en av de lokala tavernerna och vin och vatten ingår i det facila priset av 35 € för hela kalaset (inklusive inträde till Kourin, guiden och bussen).

Boka snarast, antalet platser är begränsat. Anmälan kan ske till vår hemsida ange som ämne "Utflykt 4 april" samt namnge vilka personer du anmäler. Alternativt kan anmälan ske via email.  Medlemmar har förtur, gäster erbjuds medfölja i mån av plats.


(Lämna tom)
 

13 jan 2014

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery