Vin- och kulturesa den 2 maj 2014

Fredagen den 2 maj reser vi från Debenhams parkering kl 9.00 med buss och vår auktoriserade svensktalande guide. Vi tar vägen mot Nikoklia, passerar Asprokremos vattenreservoar och kör genom Diarizos dalen. Första stoppet blir vid Nelion Winery vilken är en familjeägd vingård nära byarna Kedares och Pretori. Vi får möjlighet att provsmaka deras olika produkter och givetvis inhandla några flaskor om de faller en på läppen.

Vi fortsätter sedan till byn Kato Platres där vi besöker ytterligare en vingård innan vi far vidare till byn Phini där vi besöker det berömda Pilavakion museet. Museet skapades av T. Pilavakis i en byggnad från 1500-talet och är ett unikt lantbruksmuseum. Lunch avätes på en lokal restaurang där vin och vatten ingår.

Även här är priset enbart 35 € och då är buss, guide, lunch och inträden inkluderade.

Boka snarast, antalet platser är begränsat. Anmälan kan ske till vår hemsida ange som ämne "Utflykt 2 maj" samt uppge deltagande personer. Alternativt kan anmälan ske via email.(Lämna tom)

26 apr 2014

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery