Vandringar

Info från Paphos Skandinavia

Tirsdagstur.


Litt sent, men i disse koronatider er det ikke bare statsminister og helsedirektør som står overfor vanskelige beslutninger. Vi har drøftet om det er tilrådelig å invitere til felles tur nå på tirsdag den 17. Mars. Hvilken fare vi utsetter oss for ved en slik tur er jo svært vanskelig å bedømme. Vi må jo bare forholde oss til de råd som blir gitt. Hold avstand osv. Turgruppe kan nok organisere seg med avstand og lite klemming, men hvis vi skal gå strandpromenaden så vil vi møte folk fra fjern og nær.

Vi har kommet til at vi ikke bør organisere en slik tur. Kan virke overdrevet, men vi kjenner jo ikke smittefaren, men vi må jo ta situasjonen på det dypeste alvor. Hørte nå at registrerte tilfeller her på Kypros er doblet fra i går til i dag.

Hver og en kan vurder om de vil gå på tur - alene eller sammen med andre.
Vi reiser hjem tidligere enn planlagt, men håper at vi treffes igjen på herlige Kypros når dette er over ( så snart som mulig).

Takk for nå

14 mar 2020

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery