Vandring tisdag 23 februari 2016

Vi träffas på samma ställe som senast vid korsningen till flygplatsen. Då kan vi slå följe, om det är några utsocknes med.
Sedan åker vi till en äng ca 3 km utanför Kouklia, därifrån är det knappt 1 km till några stenåldersgravar. Några av oss har kanske varit där tidigare.
Tillbakavägen blir det endast ett par km att vandra. Vi kan avsluta vandringen med en lunch på någon av tavernorna i Kouklia centrum. Den som så önskar kan ju efter lunchen besöka museet med rester av Afrodites Tempel bl.a.
Vi träffas vid flygplatskorsningen 10.30. 
Bosse och Annica

 

19 feb 2016

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery