Vandring tisdag 2 maj 2017

 

 
 
 
   
Anne Sollman
den 28 april kl. 08:02
 
TIRSDAGSTUR 2. MAI - STENI OG AG. ISIDOROS .

Denne turen tar oss inn i nye områder vi ikke har gått tidligere. Den er 11,4 km lang og er beregnet til å ta ca. 3 -3,5 timer. Vi betegner turen som middels krevende. Den starter med en stigning på ca. 10min før den fortsetter i lett terreng i ca. 9 km. Så kommer det en ny stigning som tar ca. 15min før en lett avslutning.
Vi tar noen korte stopp underveis- så ta med drikke.

Turen følger asfalt-/betong- og grusveier gjennom landbruksomåder (åpent landskap). Vi skal også følge hovedveien mellom Steni og Polis i 700m - så her må vi være litt obs.

Vi møtes ved start i Steni kl.1000. Hit kommer man ved å kjøre B7 mot Polis og ta av til høyre ved supermakedet i slutten av Skouli (samme avkjøring som turen til Copper canyon tirsdag 25. April). Følg skiltene til Steni. Her møtes vi på den store grusplassen ved tavernaen på høyre side i sentrum. Vi kjører så samlet fram til start. Beregn ca. 45min. kjøretid fra Pafos.

I Steni finnes det en taverna som er kjent for å være bra. Siden det ikke er noen god rasteplass underveis på turen, så foreslår vi at vi avslutter turen med en felles lunch her. Vi bør gi beskjed om hvor mange som skal spise før start, så fint om man har avklart lunch/ikke lunch på forhånd.


Vel møtt!!
Inge og Vidar (004790190174)
 
28 Apr 2017

Go back to top