Vandring tisdag 18 oktober 2016

 

TIRSDAGSTUR - 18. okt. VED PAFOS ZOO.

Denne gangen blir det en litt annerledes tur da den den går i en blanding av utmark, gjennom små gårdsbruk, spredt bebyggelse, bananplantasjer og i utkanten av Pafos Zoo.
Turen er relativ lett og den tar ca. 2 timer. Den går stort sett på grusvei, men har også noen meter med asfalt.

Vi møtes kl.1000 på Petrolina bensinstasjon på veien til Ag.Georgios/Akamas noen hundre meter etter rundkjøring ned til Coral Bay. (Beregn ca.25-30min. kjøring fra sentrum av Kato Pafos). Herfra kjører vi sammen til start.

Det er ingen gode rasteplasser på turen, men vi er nærme Ag. Georgios, og etter endt tur kan de som vil, fortsette dit for en fortjent forfriskning både flytende og fast.

Vel møtt!
Vidar og Ole

Tlf.nr. Vidar: +4790190174

15 okt 2016

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery