Vandring tisdag 17 februari 2015 (10/2 inställd)

Vandringen tisdagen 10:e februari inställd på grund av dålig väderprognos. Turen går vi istället följande vecka. Den går vi Aphrodite trail. En vacker vandringsled på höjderna längs havet. Leden tar oss genom en låg vegetation där många arter är utmärkta med skyltar fram till en plats med en vy över Aphrodites klippa en bit ut i vattnet. Ganska kuperad vandring. Vi börjar och slutar på ett picnicområde där det finns P-plaser, toalett och picnicbord. Medtag niste/matsäck för här finns inga tavernor.

Mötesplats blir även denna gång parkeringen ovanför Debenhams kl. 09:30. Sen åker vi B6:an till picnicområdet.
Ingen föramälan krävs.

Välkomna hälsar Angelica och Anders

 

5 feb 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery