Vandring 23 Oktober

TIRSDAGSTUR 23.0KT.

FALLEFERDIGE SOUSKIOU OG EN GROTTEKIRKE.

Denne turen går gjennom områder i nærheten av landsbyen Kouklia. Dette er områder som er av stor historisk betydning - noe av denne historien skal vi fortelle litt om og oppleve på vår vandring.

Turen er ca. 10km lang, den følger stort sett grusveier, men har også partier med røffere underlag. Turen har 2 lange stigninger (>1-1,5km) og tilsvarende utfor.

Vi vurderer derfor turen til vanskelighetsgrad: krevende - , og vi beregner å bruke ca. 3,5 - 4 timer.

Det er lite skygge på denne turen, så ta med godt med drikke. Vi har funnet en brukbar rasteplass ved moskeen i Souskiou så ta også med mat

Turstart er kl.10:00. Vi møtes på P-plassen kl.10:00 ved siden av inngangen til det arkeologiske museet i Kouklia. P.g.a. begrenset parkering der turen starter, må vi samkjøre fra P-plassen til startstedet.

Komme dit: Kjør A6 fra Kato Pafos, ta avkjøring 45 og så inn på B6 mot Limmasol. Ta avkjøring RV 612 merket Kouklia, og etter 50m ta til høyre og følg skilting til P-plass (Brune skilter til PalaePafos Museum)

Kjøretid fra rundkjøringa på A6 er ca.15min.

Vel møtt!! Vidar (tlf. +4790190174, Inge og Helge.

PS! I våres hadde vi også en tur fra P-plassen i Kouklia. Da ordnet Johan Ekstrand med en enkel meze på en taverna rett i nærheten når vi kom tilbake. Hvis det er noen som vil ta jobben med å gjøre dette denne gangen også, så ordner vi dette før start.

20 Oct 2018

Go back to top