Utflykter 2019

UTFLYKT/RESA VÅREN 2019

Planen är att åka till Jordanien i mars och att i april åka upp i Trodos och se några fler av de handmålande kyrkorna vi inte hann se sist, och naturligtvis se något mer under utflykten, mer info kommer längre fram.

JORDANIEN Jag har fått förfrågning att ordna en resa till Jordanien i vår, vi har pratat om att åka i mitten eller senare delen av mars. Lars Brödje med sällskap var i Jordanien nu på hösten och har haft en väldigt lyckad 1 veckas resa, så jag tänkte kontakta samma resebyrå, när jag vet hur många som är intresserade. Resan kan bli 5 eller 7 dagar, Ryanair flyger Paphos – Amman måndagar och fredagar. Ni som är seriöst intresserade skicka intresseanmälan till mig på eva.rylander26@gmail.com Skriv namn och hur många, samt hur många dagar ni önskar åka, 5 eller 7 dagar.

UTFLYKT PÅ CYPERN I APRIL, mer info kommer efter helgerna.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR

Eva Rylander

10 dec 2018

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery