Tisdagsvandring 19 November

TIRSDAGSTUR 19. NOVEMBER - HØSTENS SISTE.
RUNDT LANDSBYEN NATA.
Dette er også en helt ny tur vi ikke har gått tidligere.
Turen går i dalsiden ovenfor elven Xeros Potamos, og byr på panoramautsikt over dalen. Vi passerer gjennom landsbyen Nata hvor vi tar en stopp for energipåfyll (bananer er bra) ved kirken. Vi går mye på løst underlag denne gangen, men selvsagt er det også noe asfalt og betong.
Turen er ca.12 km lang, og vi regner med å bruke ca. 3,5 time. Den har to markante stigninger på snaue 50 høydemeter hver. Siden de er relativt korte så er de også bratte, men vi tar det rolig, og begge kommer tidlig på turen. Ellers er det som vanlig – litt opp og ned.
Turens lengde og stigninger gjør at vi vurderer den som krevende.
(Det er mulig å avkorte turen med ca. 3Km hvis det er noen som skulle ønske det)
Vi møtes vis a vis Periklis Taverna rett før man kommer inn i Nata kl. 10:00. Hit kommer dere ved å kjøre A6 retning Lemesos, avkjøring 46 , inn på E606 retning Ag. Varvara og Panagia. Etter ca. 7Km kommer krysset hvor man tar til høyre ned til Nata. Beregn ca. 30min. kjøretid fra Kato Pafos.
Som nevnt tidligere, blir det ikke vinsmaking etter turen denne gangen, men vi tar heller en felles lunsj . Det er derfor bestilt en enkel meze til 13 Euro + drikke på Periklis Taverna. Vi har bestilt for 20 personer, men det endelige antallet settes når vi ser hvor mange som kommer kl.10:00.
Et lite OBS til slutt – det kan være lurt å ha med ekstra sko i bilen – i dag var det klinete å gå etter regnværet så det var fint å skifte før hjemreisa.
Vel møtt!!
Hilsen Vidar (004790190174) og Helge.
16 nov 2019

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery