Tisdagsvandring

I underbar natur och med många trevliga Norska och Svenska vänner gick veckans vandring i natursköna Akamas. Vi besökte 2 små kyrkor och tog även en tur in i ravinen.

Det är alltid lika roligt att vandra med Pafos Skandinavia då Norrmännen är duktiga på att hitta fina vandringsleder. De berättar alltid lite historia kring de platser vi besöker.

Tisdag den 16 Oktober blir det ny vandring. Information om var den går kommer inom kort.

Vandringen var ungefär 7 km i ganska lätt terräng. Bara en backe på ca: 300 m i början. Vi var nästan 37 personer, varav 30 Norrmän.

Alla är välkomna.

9 okt 2018

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery