Tirsdagsvandring 22. februar 2022 – Området omkring Tala Village

Tirsdagsturen denne gang blir en vandring på stille veier og stier i et landlig ”suburbia” omkring landsbyen Tala. Og som vanlig blir det noen bakker opp, og noen bakker ned. Vandringen er middels krevende og går stort sett på fast underlag, med total lengde ca 8 km.


Vi møtes kl 10:00 på parkeringsplassen (se kjøreanvisning nedenfor) og vi beregner å bruke ca 2 - 2½ time, inklusiv en ”bananstopp” litt etter halvveis.


Kjøreanvisning:
Fra det store lyskrysset på Polisveien, rett ovenfor Lidl, ta til venstre i første vei etter lyskrysset (før Abbeygate Insurance) og følg denne i ca 1½ km frem til Empas Avenue og ta til høyre inn på denne. Etter ytterligere 4 km passeres Tala Pharmacy (til venstre) og like etter, restauranten Casa Luna (til høyre), gjennom en stor høyresving og ta til venstre i 2. avkjøring inn på Leoforos Griva Digeni, og deretter 2. vei til høyre, oppover en bratt og smal bakke frem til Tala Square. Kjør deretter til venstre forbi den gamle kirken til en slags rundkjøring og parkeringsplassen ligger nedover mot høyre.


For de som kommer fra Coral Bay området, ta til venstre ved ”Banana Bay” og følg skilting til Tala; ta evt kontakt for nærmere detaljert kjøreanvisning.


For de som måtte ønske det, vil vi etter vandringen spise lunch på Marios i Tala ca kl 12:30 og ønsker selvsagt velkommen også de som ikke har kunnet delta på vandringen. Marios ligger på venstre side i bakken opp mot Tala Square.


Som alltid på denne tiden av året må vi ta værforbehold, så ta kontakt om været virker usikkert.


Vel møtt!
Gro og Jarle (96 87 50 45)

19 Feb 2022

Go back to top