Tirsdagsvandring 15. februar 2022 – Oreites/Secret Valley øst for Kouklia

Denne vandringen finner sted like ved de store vindmøllene som ligger mellom Kouklia og Alektora, i et landskap med forrevne fjellsider og dype raviner, og med storslått utsikt mot havet. Som alltid i et kupert terreng blir det noen bakker opp, og noen bakker ned. Men det er ”snille” stigninger, vandringen er middels krevende og går stort sett på grusveier, med total lengde ca 8½ km.

 

Vi beregner å bruke ca 2½ time, inklusiv en ”bananstopp” litt etter halvveis.

 

Kjøreanvisning:

Kjør motorveien A6 fra Paphos til exit 43, til høyre ned til B6, deretter til høyre (retning Paphos), og etter ca 300 m til høyre igjen (skiltet mot Venus Rock), inn på Athinon Avenue og frem mot en rundkjøring. Til venstre for rundkjøringen møtes vi kl 10:00 og kjører samlet de neste 10 min til startpunktet for vandringen.

 

For de som måtte ønske det, vil vi etter vandringen kjøre innom Kouklia for å spise lunch på The Meeting Place ca kl 12:30 og ønsker selvsagt velkommen også de som ikke har kunnet delta på vandringen. The Meeting Place ligger nær den gamle kirken og parkeringsområdet for Palaipaphos Museum og Temple of Venus.

 

Som alltid på denne tiden av året må vi ta værforbehold, så ta kontakt om været virker usikkert.

 

Vel møtt!
Gro og Jarle (96 87 50 45)

12 Feb 2022

Go back to top