Tirsdagsvandring 11. oktober 2022 – Kouklia

Høstens første vandring er lagt til høydedragene ovenfor landsbyen Kouklia, for det meste i et åpent landskap som for mange er et velkjent område fra tidligere vandringer. Men denne gangen legges det opp til en ”multiple tracks walk” i delvis nye løyper, med valgmuligheter som følger:

  • Kort løype: En lett vandring på fast underlag, med lengde ca 2½ – 3 km
  • Middels løype: Middels krevende, med lengde ca 5 km
  • Lang løype: Middels krevende, med lengde ca 9 km

Alle løyper går i det samme området, med start/slutt på samme sted. Det er selvsagt noen stigninger, men disse er ”snille” og går for det meste på grusveier/fast underlag.

Kjøreanvisning Kjør motorveien (A6) fra Paphos og ta av ved avkjøring 44 og deretter ta til høyre inn på B6 i retning Kouklia. Ta av til venstre inn på F612, skiltet til Kouklia Village, og etter bare 50 m ta til høyre og følg veien ca 900 m (forbi der vi tidligere har parkert), forbi den gamle kirken og ved trafikkskilter 30 km og fartsdumper, ta til venstre gjennom åpning i muren, inn til parkeringsområdet.

Turstart er kl 10:00 og beregn ca 20 – 25 min kjøring fra begynnelsen av motorveien frem til parkeringsplassen i Kouklia.

Halvveis i vandringen tar vi en ”bananstopp” og vi beregner at vandringen tar ca 1½  – 2½ time, avhengig av valgt løype.

Det kan bli en varm dag, så husk å ta med vann!

For de som måtte ønske det, vil vi etter vandringen spise lunch på The Meeting Place i Kouklia ca kl 12:30 – 13:00 og ønsker selvsagt velkommen også de som ikke har kunnet delta på vandringen. The Meeting Place ligger ca 50 m fra der vi har parkert.

Vel møtt!

Gro (99 207 018) og Jarle (96 875 045)

7 Oct 2022

Go back to top