Tirsdagstur 8. februar 2022 – Hekseravinen

Tyvärr sent utskick pga att Jarles mail hamnade i min skräppost :(

Hälsningar Kurt

Denne vandringen tar oss gjennom et åpent landskap på vestsiden av Kathikas nedover mot Hekseravinen (Witches Gorge), med storslått utsikt utover Middelhavet. Turen går stort sett på grusveier og vil ta ca 2½ time, med en ”bananstopp” litt etter halvveis. Siste del av vandringen har en lang stigning, men totalt sett er dette en middels krevende tur.


Møtetidspunkt kl 10:00 ved Fytos Taverna, se kjøreanvisning nedenfor.

 

Kjøreanvisning

Fra Paphos B7 (Polisveien) til Stroumpi, til venstre inn på E711 mot Kathikas, forbi selve landsbyen frem til krysset hvor E709 (fra Coral BayPeyia) kommer inn fra venstre. Fytos Taverna ligger på høyre side og vi parkerer på et åpent felt til høyre, like etter tavernaen.
Fra Coral Bay/Peyia området ta E709 retning Polis til krysset hvor E711 (fra Stroumpi) kommer inn fra høyre, parkering som beskrevet ovenfor.


Beregn ca 30 min fra siste rundkjøring på B7 på vei ut av Paphos eller fra Coral Bay rundkjøringen.


Vi tar sikte på å spise lunsj på Fytos Taverna ca kl 12:30 og ønsker velkommen også de som ikke har kunnet delta på vandringen.


Som alltid på denne tiden av året må vi ta forbehold for regn (sludd eller snø), så kontakt oss om været virker usikkert.

 

Vel møtt!
Gro og Jarle (99 20 70 18 og 96 87 50 45)

 

7 Feb 2022

Go back to top