TIRSDAGSTUR 23 NOVEMBER.

Vi startet med tur som gikk delvis langs havet på Akamas Nå blir høstens siste Tirdagstur for Vidar og Helge også langs havet. Den blir del av Petra Tou Romiou (Rock of the Greek) Nature Trail. Turen er ca. 8 km lang og den går langs havet til/fra Afrodites Rock (som stedet også kalles) . Den har noen opp/ned-stigninger så vi definerer den som middels. Vi regner med å bruke ca. 3 timer på turen.

Vi møtes ved Picninc site på B6 noen få kilometer før Petra Tou Romiou kl. 10:00. Hit kommer dere ved å kjøre A6 ut av Pafos. Ta avkjøring 43 mot Kouklia og fortsett så på B6 retning Pissouri. Picnic site ligger på høyre side av veien etter en drøy kilometer på B6. Beregn ca. 25Min. kjøring fra starten på A6.

Vi tar en enkel rast halvveis. Etter turen regner vi med at det kan være greit å kjøre innom Kouklia for en lunch. Siden vi denne gangen nok ikke blir så mange trenger vi neppe å bestille/reservere denne på forhånd.

Værmeldingen sier det skal bli noe regn lørdag/søndag, men hvis det ikke blir for mye så tror vi det skal gå greit å gå denne turen fordi underlaget tåler en del vann før det blir for klinete. Er vi usikre så gjøres det en sjekk på mandag formiddag- så følg med på Paphos Scandinavia og SVIP om det skulle bli avlysning.

Vel møtt!! Vidar (0046 90190174) og Helge.

20 Nov 2021

Go back to top