Till minne

Carl-Erik (Calle) Riddarstråle har lämnat oss.

När vi flyttade till Cypern kände vi ingen men mycket snart fick vi reda på att vi hade svenska grannar, bara ett antal hundra meter från oss - Calle och Gerdlouise.

Vi blev mycket snart de allra bästa vänner och träffades över middagar "hemma hos' eller på restaurang, på golfbanan, boulebanan och i alla möjliga och omöjliga sammanhang. Vi var i Piteå, Öregrund och Stockholm hos dem då allt serverades från pitepalt till svensk löjrom. Gästfriheten hade inga gränser!

Vi var ett härligt gäng som bildade en liten grupp som varje år möttes för golf och samvaro i Sverige. Denna vår grupp är nu decimerad och vår saknad är så stor efter Calle men även efter Göran och Anders som också ingick och som inte heller finns bland oss med sina dundrande skratt.

Våra tankar finns hos Gerdlouise med familj

Maj och Sven

13 sep 2020

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery