Påminnelse! Inbjudan till SviP Påskbuffé Hotell Anemi 18.00 9 april 2017

 

 

Vi ordnar en egen påskbuffé med hjälp av hotellets kök. Vill du laga något till påskbuffén eller göra något gott till kaffet, skriv det under meddelande på anmälningsformuläret nedan.

 

Skänk gärna dina kopparpengar till vår insamling och ta med priser till lotteriet. Överskott på kopparpengar och lotteri går till fritidsgården vi sponsrar. Där finns idag 80 barn mellan 6-12 år som kan glädjas åt vårt bidrag.

 

Pris exkl dryck för medlemmar € 15 och för gäster € 20, barn 0-6 år gratis.

 

Vi vill ha din anmälan senast den 6 april på nedanstående formulär, ange vilka som kommer och om du vill bidraga med något till buffén eller kaffet.

 

Välkomna

 

Styrelsen

Maina, Annika, Kiki och Millan

 

4 apr 2017

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery