Måndsbrev oktober II 2014

MÅNDAG DEN 13 OKTOBER STARTAR höstens Bowls

De som är intresserade att medverka kan anmäla sig till Aina 99 06 4941 (alt aina.osswald@gmail.com). Hösten startar nu på måndag 10-12 på Aliathon Hotel. Samling kl 9.45 i hotellets reception.

Hälsar

Aina & Bengt

VANDRING TISDAG DEN 14 OKTOBER KL 10.00

Nästa vandring med våra norska vänner blir efter strandpromenaden ut mot Geroskipou strand och Pafos flygplats. Vandringen är lätt att gå.

Mötesplats är kommunala badplatsens parkering ca 200 m från hotell Alexander the Greath.

I Åsa och Alfs frånvaro kommer informationen från Terje Reidar.

BOKBYTARDAG TISDAG DEN 14 OKTOBER KL 17.00

Husmarknaden på Cypern

I samband med bokbytardag på Hotell Anemi tisdagen den 14 oktober kl 17.00 kommer fastighetsmäklare Ole Henrik Werring från Cyprus Living att hålla ett kort föredrag om den aktuella husmarknaden på Cypern. Föredraget kommer att vara ca 30 minuter där Ole berättar helt kort om sin mäklarfirma, om fastighets-marknaden just nu, lagfartsproblematiken samt vad man skall tänka på när man säljer eller köper fastighet på Cypern. Efter föredraget kommer tillfälle att ges för frågor.

Välkomna

Millan

PS

I baren på hotell Anemi serveras Kolios boxvin om du beställer ett glas vin, av praktiska själ serveras det ur Kolios Persofoni flaska, då man inte har utrymme att kyla boxvinet i baren, båda vinerna kommer från Xinisteri druvan, men lagringstiden är olika och därmed smaken. Så har vi fått det förklarat och ledningen som på alla sätt vill att vi ska trivas på hotellet. Beställ en hel flaska om ni vill dricka Persofoni.

MEDELHAVSMAT FREDAG DEN 17 OKTOBER KL 19.30

5th Floor bjuder in till medelhavsmat med specialiteter från Kreta. Vi samlas i baren kl 19.30, kostnad för kalaset är 18 €, exkl. dryck. Anmälan senast onsdag till svipafos.com eller [javascript protected email address].

Välkomna

Kiki

FÖR BRIDGE OCH GOLF gäller föranmälningar till respektive ansvarig se under rubriken AKTIVITETER på vår hemsida svipafos.com.

Under september månad hade över 8000 besökare och 25000 sidovisningar på vår hemsida, fantastiskt.

Må gott

Maina

 

10 Oct 2014

Go back to top