SviP Nyårsbrev 2014

NYÅRSHÄLSNING

Pafos bjuder på ett fantastiskt väder som avslutning på år 2014, sol på dagarna och regn under natten och morgontimmarna. Vårt julfirande är över och nya året knackar snart på dörren, därefter kommer trettondagshelgen som är cyprioternas stora helg.

Till nyårsafton på 5Floor blir vi 24 stycken, en härlig blandning av gamla och nya ansikten.

GOLF

År 2014 sålde SviP hela 270 vouchers vilket innebar att vi fick förtroendet att jobba vidare med SviP vouchers. Mer info om detta finns på vår hemsida svipafos.com. Har du vouchers kvar för år 2014 kan du använda dessa första halvåret 2015.

År 2015 startar vi golfen på Secret Valley onsdagen den 7 januari. Vi vill ha din anmälan senast den 5 januari till hwigforss@gmail. Mer om golf vad det gäller andra banor och gemensamma tävlingar kommer senare.

HOTELL ANEMI

Under år 2015 har vi tillgång till konferensrummet på hotell Anemi på måndagar. Har du övernattningsgäster och beställer rum via hotellets reception erhåller du som medlem 10% rabatt på deras rumspriser till dina gäster.

FIKA MED BOKBYTEN

Måndag den 12 januari på hotell Anemi kl 16.00 startar vi fika med bokbyten och annan info, ingen föranmälan.

BRIDGE

Måndag den 12 januari kl 18.00 startar vi trivselbridge för nybörjare och amatörer om tillräckligt många önskar, anmälan till svipafos@gmail.com senast lördag den 10 januari.

Anita återkommer med info till alla bridgespelare om tävlingsbridgen och Lars-Åke till nybörjarna.

ÖVRIGT

Förutom ovanstående har vi bolws, matlagning, resor och middagar på gång. Planering för 2015 års aktiviteter pågår och vi räknar med att presentera dem i slutet av januari.

Vår hemsida svipafos.com har blivit populär och vår ambition är att fortsätta hålla den uppdaterad.

Som i alla föreningar vill vi ha in nya impulser och aktiviteter, skriv till svipafos@gmail och kom med förslag.

Välkomna till våra aktiviteter år 2015.

MEDLEMSAVGIFT 

Medlemsavgiften för år 2015 är 20 € per person och inbetalning kan ske till vårt bankkonto, se hemsidan, eller direkt kontant till någon av oss i styrelsen.

Tack alla medlemmar för ert stöd och support.

 

GOTT NYTT ÅR

Maina, Eva, Kiki och Millan

styrelsen i SviP 

30 Dec 2014

Go back to top