SviP Nyårsbrev 2014

NYÅRSHÄLSNING

Pafos bjuder på ett fantastiskt väder som avslutning på år 2014, sol på dagarna och regn under natten och morgontimmarna. Vårt julfirande är över och nya året knackar snart på dörren, därefter kommer trettondagshelgen som är cyprioternas stora helg.

Till nyårsafton på 5Floor blir vi 24 stycken, en härlig blandning av gamla och nya ansikten.

GOLF

År 2014 sålde SviP hela 270 vouchers vilket innebar att vi fick förtroendet att jobba vidare med SviP vouchers. Mer info om detta finns på vår hemsida svipafos.com. Har du vouchers kvar för år 2014 kan du använda dessa första halvåret 2015.

År 2015 startar vi golfen på Secret Valley onsdagen den 7 januari. Vi vill ha din anmälan senast den 5 januari till hwigforss@gmail. Mer om golf vad det gäller andra banor och gemensamma tävlingar kommer senare.

HOTELL ANEMI

Under år 2015 har vi tillgång till konferensrummet på hotell Anemi på måndagar. Har du övernattningsgäster och beställer rum via hotellets reception erhåller du som medlem 10% rabatt på deras rumspriser till dina gäster.

FIKA MED BOKBYTEN

Måndag den 12 januari på hotell Anemi kl 16.00 startar vi fika med bokbyten och annan info, ingen föranmälan.

BRIDGE

Måndag den 12 januari kl 18.00 startar vi trivselbridge för nybörjare och amatörer om tillräckligt många önskar, anmälan till svipafos@gmail.com senast lördag den 10 januari.

Anita återkommer med info till alla bridgespelare om tävlingsbridgen och Lars-Åke till nybörjarna.

ÖVRIGT

Förutom ovanstående har vi bolws, matlagning, resor och middagar på gång. Planering för 2015 års aktiviteter pågår och vi räknar med att presentera dem i slutet av januari.

Vår hemsida svipafos.com har blivit populär och vår ambition är att fortsätta hålla den uppdaterad.

Som i alla föreningar vill vi ha in nya impulser och aktiviteter, skriv till svipafos@gmail och kom med förslag.

Välkomna till våra aktiviteter år 2015.

MEDLEMSAVGIFT 

Medlemsavgiften för år 2015 är 20 € per person och inbetalning kan ske till vårt bankkonto, se hemsidan, eller direkt kontant till någon av oss i styrelsen.

Tack alla medlemmar för ert stöd och support.

 

GOTT NYTT ÅR

Maina, Eva, Kiki och Millan

styrelsen i SviP 

30 dec 2014

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery