SviP medlemsbrev januari 2015

Idag har solen tittat fram och då blir man glad på nytt. Gula blommorna börjar öppna sig och våren fortsätter att explodera efter ett stopp under den våta och kalla starten på nya året. Vår julgåva kom väl till pass och många barn har fått varma kläder och mat.

I år tänker vi samla in pengar till " Pafos Children Centre for day care". En hjälporganisation som tar hand om barn mellan 6-12 år. Barnen får mat, skolkläder och skolmateriel samt vara där vid behov, hemmet är öppet dygnet runt. Följ med på vårt studiebesök i vår, inbjudan kommer senare.

BOULE ELLER BOWLS

I Frankrike och Sverige spelas boule (runda klot) men i England spelas bolws (ovala klot som curlar) I Pafos finns idag ingen boulebana bara bolws, men det kommer hotell Anemi att ändra på. Hotellet har köpt upp ett markområde i anslutning till hotellet och kommer där att bygga två stycken boulebanor. Tag med egna klot när du reser hit, här finns inga klot att köpa, i annat fall kan du hyra på hotellet när anläggningen blir klar.

BOKHYLLAN OCH FIKA MÅNDAGAR KL 16.00

Den 12 januari fick vi in 50 nya böcker, nästa gång vi öppnar bokhyllan blir måndag den 19 januari och därefter alla måndagar fram till påsk. Vi tar f o m i år också emot talböcker och filmer. Kom och ta en fika med Millan på vår bytardag som i år är måndagar på hotell Anemi.

BRIDGE MÅNDAGAR KL 17.30

Fem par är anmälda till trivselbridgen den 19 januari, vi hoppas få med ytterligare minst ett par för att bli jämna bord. Vi spelar på hotell Anemi två timmar och äter en bit mat. Måndag den 26 januari börjar fortsättningskurs i Lars-Åkes regi. Sista anmälningstid är lördag, för deltagande nästa måndag. Ange, bridge, namn och ditt mobilnummer på de du anmäler

GOLF 

Varje onsdag arrangeras golf på Secret Valley, den sista onsdagen i månaderna januari-mars har vi tävling tillsammans med gästerna på hotell Anemi. Mer finns att läsa på hemsidan svipafos.com.

BBQ ONSDAG DEN 28 JANUARI KL15.00.

Alla SviP medlemmar och deras gäster är välkomna ut till Secret Valleys Golfrestaurang för att deltaga på den BBQ som serveras efter avslutad golftävling. Priset för golfare och medlemmar i SviP är 20 €/person och för gäster 25 €/person i priset ingår BBQ och en flaska vin att dela på två. Restaurangen är handikappanpassad.

Vill någon ha visning av golfbanan finns möjlighet till det. Sista anmälningsdag söndag den 25 januari. Anmälan kan ske till vår hemsida svipafos.com eller email svipafos@gmail,com. Vid anmälan ange om du har ledig plats i din bil eller om du vill ha lift till banan, BBQ, ditt namn och mobilnummer.

MEDLEMSAVGIFT 2015

Många har nu betalt in sin avgift, men vi saknar fortfarande en del, gör inbetalningen direkt till vårt bankkonto eller kontant till någon i styrelsen, bankuppgifterna finns på vår hemsida svipafos.com

Välkomna till våra aktiviteter

Styrelsen i SviP

Maina, Eva, Kiki och Millan

 (Lämna tom)

15 jan 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery