Svip medlemsbrev II januari 2015

 

Inbjudningar till näst veckas aktiviteter.

BOKHYLLAN OCH FIKA MÅNDAGAR KL 16.00

Den 26 januari är nästa tillfälle att träffa Millan och fynda i vår bokhylla. Nu finns också plats för veckotidningar och tidskrifter. IKEAS eleganta tidningsställ finns monterat på ena gaveln av bokhyllan. Ta gärna med senaste nytt, tidningar betraktas som färskvara och byts ut när stället är fullt. Vi tar f o m i år också emot talböcker och filmer. Kom och ta en fika med Millan på vår bytardag. Ingen föranmälan.

Välkomna

BRIDGE MÅNDAGAR KL 17.30

Måndag den 26 januari börjar fortsättningskurs i Lars-Åkes regi. Sista anmälningstid är lördag. Ange, bridge, namn och ditt mobilnummer på de du anmäler. Var du med föregående måndag är du automatiskt anmäld.

Välkomna

VANDRING TISDAG KL 10.00

Samling vid Hotell Corallia Beach parkeringsplats kl. 10.00 Parkeringsplatsen ligger i Coral Bay efter Hotell Coral Beach vid bussarnas ändhållplats.

Vi går utefter stranden bort mot gula vraket vid Sea Caves, Det är en ganska lätt vandring till en taverna vid havet. Där kan vi beställa mat när vi går förbi. De som vill kan stanna vid tavernan, medan resten av gruppen går bort till vraket.  

Det är ok att sitta ner och äta egen matsäck på tavernan. Ingen föranmälan.

Välkomna hälsar Angelica och Anders

BBQ ONSDAG DEN 28 JANUARI KL15.00.

Alla SviP medlemmar och deras gäster är välkomna ut till Secret Valleys Golfrestaurang för att smaka på deras goda BBQ.

Priset för Anemigäster och medlemmar i SviP är 20 €/person och för övriga gäster 25 €/person. I priset ingår BBQ och en flaska vin att dela på två eller en liten öl/läsk. Restaurangen är handikappanpassad.

Vill någon ha visning av golfbanan finns möjlighet till det. Sista anmälningsdag söndag den 25 januari. Anmälan kan ske till vår hemsida svipafos.com eller email svipafos@gmail,com. Vid anmälan ange om du har ledig plats i din bil eller om du vill ha lift till banan, BBQ, ditt namn och mobilnummer.

Välkomna önskar golfarna på Secret Valley

MEDLEMSAVGIFT 2015

Fler har nu betalt in sin avgift, men vi saknar fortfarande en del, gör din inbetalning direkt till vårt bankkonto eller kontant till någon i styrelsen, bankuppgifterna finns på vår hemsida svipafos.com

Styrelsen i SviP

Maina, Eva, Kiki och Millan

24 Jan 2015

Go back to top