Svip medlemsbrev II januari 2015

 

Inbjudningar till näst veckas aktiviteter.

BOKHYLLAN OCH FIKA MÅNDAGAR KL 16.00

Den 26 januari är nästa tillfälle att träffa Millan och fynda i vår bokhylla. Nu finns också plats för veckotidningar och tidskrifter. IKEAS eleganta tidningsställ finns monterat på ena gaveln av bokhyllan. Ta gärna med senaste nytt, tidningar betraktas som färskvara och byts ut när stället är fullt. Vi tar f o m i år också emot talböcker och filmer. Kom och ta en fika med Millan på vår bytardag. Ingen föranmälan.

Välkomna

BRIDGE MÅNDAGAR KL 17.30

Måndag den 26 januari börjar fortsättningskurs i Lars-Åkes regi. Sista anmälningstid är lördag. Ange, bridge, namn och ditt mobilnummer på de du anmäler. Var du med föregående måndag är du automatiskt anmäld.

Välkomna

VANDRING TISDAG KL 10.00

Samling vid Hotell Corallia Beach parkeringsplats kl. 10.00 Parkeringsplatsen ligger i Coral Bay efter Hotell Coral Beach vid bussarnas ändhållplats.

Vi går utefter stranden bort mot gula vraket vid Sea Caves, Det är en ganska lätt vandring till en taverna vid havet. Där kan vi beställa mat när vi går förbi. De som vill kan stanna vid tavernan, medan resten av gruppen går bort till vraket.  

Det är ok att sitta ner och äta egen matsäck på tavernan. Ingen föranmälan.

Välkomna hälsar Angelica och Anders

BBQ ONSDAG DEN 28 JANUARI KL15.00.

Alla SviP medlemmar och deras gäster är välkomna ut till Secret Valleys Golfrestaurang för att smaka på deras goda BBQ.

Priset för Anemigäster och medlemmar i SviP är 20 €/person och för övriga gäster 25 €/person. I priset ingår BBQ och en flaska vin att dela på två eller en liten öl/läsk. Restaurangen är handikappanpassad.

Vill någon ha visning av golfbanan finns möjlighet till det. Sista anmälningsdag söndag den 25 januari. Anmälan kan ske till vår hemsida svipafos.com eller email svipafos@gmail,com. Vid anmälan ange om du har ledig plats i din bil eller om du vill ha lift till banan, BBQ, ditt namn och mobilnummer.

Välkomna önskar golfarna på Secret Valley

MEDLEMSAVGIFT 2015

Fler har nu betalt in sin avgift, men vi saknar fortfarande en del, gör din inbetalning direkt till vårt bankkonto eller kontant till någon i styrelsen, bankuppgifterna finns på vår hemsida svipafos.com

Styrelsen i SviP

Maina, Eva, Kiki och Millan

24 jan 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery