SviP medlemsbrev februari 2015

Är du i Stockholm den 14-15 februari, besök Ericsson Globen Arena i Stockholm där hålls för andra året i rad "Grekland Panorama", den enda renodlade rese- och gastronomimässan i Skandinavien med tema "Grekland". Där kommer hotell Anemi tillsammans med flera cypriotiska bolag att ställa ut, inte lätt att förstå eftersom temat är Grekland. Besök Anemis monter och berätta gärna, att du hittat info om mässan på vår hemsida. Mässan är öppen för allmänheten kl 10-18 båda dagarna. Fri entré!

Här i Pafos har hotell Anemi börjat med byggnationen av deras boulebanor och räknar med att projektet blir klart under februari. Det blir 3 st banor och parkeringsplatser samt liten kaffeteria. Hela området kommer att ha kvällsbelysning.

Hotell Anemi kommer också att börja med cykeluthyrning och arrangerade cykelturer under våren.

MÅNDAGAR 2, 8, 15, 22 FEBRUARI

BOKHYLLAN som nu också innehåller filmer och talböcker startar kl 16.00, kom och ta en fika med Millan. Ingen föranmälan.

TRIVSELBRIDGEN med fortsättningskurs för nybörjare den 2 februari startar kl 17.30.

Måndagarna därefter spelar vi utan undervisning men diskuterar spelade brickor med varandra och vi avslutar med en bit mat tillsammans efter två timmars spel.

Alla som deltagit föregående måndag är anmälda, avanmäl om du inte kan komma. Som ny anmäl dig snarast till vår hemsida svipafos.com eller e-mail [javascript protected email address].

VANDRINGAR TISDAGAR 3, 10, 17, 24 FEBRUARI

Vandringarna beslutas vecka för vecka och läggs ut på hemsidan i helgen före nästa vandring.

Tisdag den 3 februari samlas vi på Debenham/HomeCenters parkering kl 9.30 för vidare färd mot Ezusadalen. Vi parkerar vid Naturcentret i Episkopi. Det är bra om så många som möjligt samåker eftersom det underlättar parkeringsmöjligheter vid Naturcentret. Medtag matsäck/niste om du inte vill inta mat och dryck på den lokala tavernan i Episkopi efter vandringen. Vandringen betraktas som relativt lätt men med en inledande och avslutande brant backe. C:a två timmar vandrar vi. Ingen föranmälan. 

GOLF ONSDAGAR 4, 11, 18, 25 FEBRUARI, STARTTID KL 9.00

Varje onsdag arrangeras golf på Secret Valley anmäl dig till hwigforss@gmail.com senast måndag.

STUDIEBESÖK TORSDAG DEN 19 FEBRUARI

Alla medlemmar är välkomna att följa med och besöka "Pafos Children Centre for day care" som vi har för avsikt att ge en gåva till jul. Vi samlas vid hotell Anemi kl 14.30 för gemensam avfärd. Antalet platser är begränsat, anmäl dig snarast för att få en plats på första besöket till svipafos.com.  

VIN & OST SAMT FINGERBUFFÉ LÖRDAG DEN 28 FEBRUARI KL 18.00  PLATS HOTELL ANEMI OBS! NYTT DATUM

Kvällen startar med provsmakning av viner från Kolios, därefter blir det tillagning av olika Cypriotiska och grekiska ostar. Chefkocken på Anemi visar olika sätt att använda ostarna på, därefter serveras en fingerbuffé som bl a innehåller de recept och ostar som kocken visade. Kostnad för hela kalaset inkl vin eller en öl, läsk för medlemmar I SviP  20 € och för  gäster 25 €.

Anmäl dig senast 22 februari till hemsidan svipafos.com ange buffé , namn på de du anmäler samt mobilnr eller e-mail [javascript protected email address].

MEDLEMSAVGIFT 2015

Tack för alla inbetalda medlemsavgifter och ni som meddelat att betalning kommer.

Välkommen till våra aktiviteter

Styrelsen SviP

Maina, Eva, Kiki och Millan

7 feb 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery