SviP medlemsbrev februari 2015

Är du i Stockholm den 14-15 februari, besök Ericsson Globen Arena i Stockholm där hålls för andra året i rad "Grekland Panorama", den enda renodlade rese- och gastronomimässan i Skandinavien med tema "Grekland". Där kommer hotell Anemi tillsammans med flera cypriotiska bolag att ställa ut, inte lätt att förstå eftersom temat är Grekland. Besök Anemis monter och berätta gärna, att du hittat info om mässan på vår hemsida. Mässan är öppen för allmänheten kl 10-18 båda dagarna. Fri entré!

Här i Pafos har hotell Anemi börjat med byggnationen av deras boulebanor och räknar med att projektet blir klart under februari. Det blir 3 st banor och parkeringsplatser samt liten kaffeteria. Hela området kommer att ha kvällsbelysning.

Hotell Anemi kommer också att börja med cykeluthyrning och arrangerade cykelturer under våren.

MÅNDAGAR 2, 8, 15, 22 FEBRUARI

BOKHYLLAN som nu också innehåller filmer och talböcker startar kl 16.00, kom och ta en fika med Millan. Ingen föranmälan.

TRIVSELBRIDGEN med fortsättningskurs för nybörjare den 2 februari startar kl 17.30.

Måndagarna därefter spelar vi utan undervisning men diskuterar spelade brickor med varandra och vi avslutar med en bit mat tillsammans efter två timmars spel.

Alla som deltagit föregående måndag är anmälda, avanmäl om du inte kan komma. Som ny anmäl dig snarast till vår hemsida svipafos.com eller e-mail [javascript protected email address].

VANDRINGAR TISDAGAR 3, 10, 17, 24 FEBRUARI

Vandringarna beslutas vecka för vecka och läggs ut på hemsidan i helgen före nästa vandring.

Tisdag den 3 februari samlas vi på Debenham/HomeCenters parkering kl 9.30 för vidare färd mot Ezusadalen. Vi parkerar vid Naturcentret i Episkopi. Det är bra om så många som möjligt samåker eftersom det underlättar parkeringsmöjligheter vid Naturcentret. Medtag matsäck/niste om du inte vill inta mat och dryck på den lokala tavernan i Episkopi efter vandringen. Vandringen betraktas som relativt lätt men med en inledande och avslutande brant backe. C:a två timmar vandrar vi. Ingen föranmälan. 

GOLF ONSDAGAR 4, 11, 18, 25 FEBRUARI, STARTTID KL 9.00

Varje onsdag arrangeras golf på Secret Valley anmäl dig till hwigforss@gmail.com senast måndag.

STUDIEBESÖK TORSDAG DEN 19 FEBRUARI

Alla medlemmar är välkomna att följa med och besöka "Pafos Children Centre for day care" som vi har för avsikt att ge en gåva till jul. Vi samlas vid hotell Anemi kl 14.30 för gemensam avfärd. Antalet platser är begränsat, anmäl dig snarast för att få en plats på första besöket till svipafos.com.  

VIN & OST SAMT FINGERBUFFÉ LÖRDAG DEN 28 FEBRUARI KL 18.00  PLATS HOTELL ANEMI OBS! NYTT DATUM

Kvällen startar med provsmakning av viner från Kolios, därefter blir det tillagning av olika Cypriotiska och grekiska ostar. Chefkocken på Anemi visar olika sätt att använda ostarna på, därefter serveras en fingerbuffé som bl a innehåller de recept och ostar som kocken visade. Kostnad för hela kalaset inkl vin eller en öl, läsk för medlemmar I SviP  20 € och för  gäster 25 €.

Anmäl dig senast 22 februari till hemsidan svipafos.com ange buffé , namn på de du anmäler samt mobilnr eller e-mail [javascript protected email address].

MEDLEMSAVGIFT 2015

Tack för alla inbetalda medlemsavgifter och ni som meddelat att betalning kommer.

Välkommen till våra aktiviteter

Styrelsen SviP

Maina, Eva, Kiki och Millan

7 Feb 2015

Go back to top