SviP medlemsbrev december 2015

Rapport från julbord den 22 november.

Ett stort tack till alla som kom och bidrog till denna trevliga fest och fina prisbord. Det var märkligt hur vinsterna på lotteriet blev fördelade, flera fick tre och många inget. Nästa år blir det ny chans för alla som blev utan i år. Tack vare alla skänkta priser, inga inköp från SviP och många sålda lotter blev överskottet på lotteriet 478 €.

Kopparmynten blev 168 €, fortsätt gärna samla och töm påsen vid dit nästa besök på SviPs aktiviteter på Anemi eller middagar.

Snapsarna gav 127 €, inga inköp av sprit från SviP.

Totalt blev det ett överskott på 773 €. Detta tillsammans med vårens insamling 411 €  blir  totalt 1 184 €, nästan dubbelt upp mot föregående år då vi skänkte 600 €.

För vår gåva kommer vi att bjuda barnen på en upplevelse genom besök på Pafos Zoo och inköp av datorutrustning då barnen under våren kommer att få tillgång till en datalärare.

Förutom vår gåva kommer också 5th Floor att bjuda alla 60 barnen på en lunch och liten julklapp. Vi återkommer med reportage om dessa händelser.

BOULE

Vi fortsätter med boule i december måndagar och torsdagar samling 9.45 så länge intresse finns. Gå in på www.anemihotel.com//contacts där hittar du till deras Facebooksida, tryck på symbolen f och du finner trevliga bilder från boulebanorna.

BOKHYLLAN TISDAG DEN 1 och 8 DECEMBER

KL 16.00-17.00.

Vi har öppet för bokbyten tisdag den 1 och 8 december KL 16.00-17.00.

BRIDGE

Trivselbridge har säsongsavslutning måndag 30 november kl 17.00 på Hotell Anemi.

ADVENTSGUDTJÄNST SÖNDAG DEN 6 DECEMBER KL 16.00 PÅ HOTELL ANEMI.

Söndag den 6 december är 2:a advent, det firar tillsammans med nya prästparet på ön Eva och Anders Berglund. Anders inleder med en adventsgudstjänst därefter serveras kaffe med dopp. Anders år uppvuxen i Afrika och har säkert en del intressanta upplevelser att berätta om.

MEDLEMSAVGIFT 2016

På årsmötet fastställdes medlemsavgiften för år 2016 till 20 € per person och inbetalning kan ske till vårt bankkonto, se hemsidan, eller direkt kontant till någon av oss i styrelsen. Medlemskorten för 2016 finns att hämta på våra bokbytardagar eller andra av SviP arrangerade tillställningar.

NYÅRSAFTON

Året avslutas med nyårsmåltid, separat inbjudan kommer senare.

Vi önskar alla en

GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR

Styrelsen i SviP

Maina, Eva, Kiki och Millan

 

28 nov 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery