SviP månadsbrev maj 2015

Många aktiviteter avslutas under april och SviP går nu på sparlåga. På medlemsmötet den 24 april kom 28 medlemmar och engagemanget från medlemmarna var högt. Vi ser nu med spänning fram till hösten, då nya resor, föredrag och diskussionskvällar planeras, utöver befintliga aktiviteter. Hemsidan har utökats med en anslagstavla där du kan göra egna inlägg och svara på andras inlägg. Sidan är i sin linda och kommer att utvecklas om tjänsten blir populär.

Bolws, tävlingsbridge och trivselbridge är slut för säsongen och startar upp igen i höst. Golf spelas på Minthis Hills och Secret Valley även under maj.

Bokhyllan håller öppet 4 maj och därefter första måndagen i juni-augusti. Utlåningen innefattar nu även talböcker och filmer. Även några norska böcker har ramlat in. Några tidskrifter och svenska veckotidningar har även hittat vägen till hyllan. Det är vi mycket tacksamma för. Om någon under annan tidpunkt känner att läslusten måste tillfredsställas går det bra att kontakta Millan mobil 99265904.

Inbjudan till mesekväll tisdag den 19 maj kl 19.00. En ekologisk mese på Seven St Georges Taverna i Geroskipou serveras med med egen odlade grönsaker, pris 26 € inkl liten karaff vin. Anmälan till hemsidan svipafos.com ange 19 maj och vilka som kommer senast den 15 maj.

Vi önskar alla medlemmar trevlig valborg och en skön maj.

Styrelsen i SviP

Maina, Eva, Kiki och Millan

 

 

29 apr 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery