SviP månadsbrev maj 2015

Många aktiviteter avslutas under april och SviP går nu på sparlåga. På medlemsmötet den 24 april kom 28 medlemmar och engagemanget från medlemmarna var högt. Vi ser nu med spänning fram till hösten, då nya resor, föredrag och diskussionskvällar planeras, utöver befintliga aktiviteter. Hemsidan har utökats med en anslagstavla där du kan göra egna inlägg och svara på andras inlägg. Sidan är i sin linda och kommer att utvecklas om tjänsten blir populär.

Bolws, tävlingsbridge och trivselbridge är slut för säsongen och startar upp igen i höst. Golf spelas på Minthis Hills och Secret Valley även under maj.

Bokhyllan håller öppet 4 maj och därefter första måndagen i juni-augusti. Utlåningen innefattar nu även talböcker och filmer. Även några norska böcker har ramlat in. Några tidskrifter och svenska veckotidningar har även hittat vägen till hyllan. Det är vi mycket tacksamma för. Om någon under annan tidpunkt känner att läslusten måste tillfredsställas går det bra att kontakta Millan mobil 99265904.

Inbjudan till mesekväll tisdag den 19 maj kl 19.00. En ekologisk mese på Seven St Georges Taverna i Geroskipou serveras med med egen odlade grönsaker, pris 26 € inkl liten karaff vin. Anmälan till hemsidan svipafos.com ange 19 maj och vilka som kommer senast den 15 maj.

Vi önskar alla medlemmar trevlig valborg och en skön maj.

Styrelsen i SviP

Maina, Eva, Kiki och Millan

 

 

29 Apr 2015

Go back to top