SviP månadsbrev januari 2017

 

Regnet det bara öser ned, men solen tittar tappert fram en stund varje dag. Nya året tycks börja med samma väder, bra för vattenförsörjningen, Cyprioternas uttryck ”regn är guld” har vi från kalla Norden svårt att ta till oss. Men vi vet vad som väntar snart blommar mandel- och körsbärsträden.

 

SviP TRÄFF PÅ HOTELL ANEMI KL 9:30 MÅNDAG DEN 2 JANUARI 2017

 

Vi tar en fika och om vädret tillåter är Monica och Stig beredda att starta upp Boulen. Ett bra tillfälle för både nya och gamla medlemmar att träffas..

 

BOULE

Monica och Stig håller i boulen under januari och ställer upp varje måndag och torsdag kl 9:45 samling vid boulebanan. Om himlen visar svarta regnmoln ställs boulen in. Ingen föranmälan krävs i januari.

 

BOKHYLLAN är öppen tisdag den 17 januari 2017 kl 17:00 på hotell Anemi

Bokhyllan har under hösten haft lite besökt och nu är det få medlemmar på plats därför har vi öppet bara en gång i januari. Kom gärna med förslag hur vi ska utveckla denna produkt.

 

GOLF

Svenskgolfen på Secret Valley startar onsdagen den 25 januari 2017, därefter varje onsdag framöver.

 

VANDRINGAR

Inga vandringar under januari.

 

GOD FORTSÄTTNING PÅ NYA ÅRET

 

Styrelsen

Maina, Annika, Kiki och Millan

 

 

 

 

30 dec 2016

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery