SviP månadsbrev december 2014

Rapport från julbord den 23 november.

Ett stort tack till alla som kom och gjorde kvällen till en trevlig fest. Mer om julfesten finns att läsa på hemsidan. Insamlingen till "fattiga barn i Pafos" i form av överskott på lotteri och insamling under årsmötet uppnådde som vi hoppades 600 €. Gåvan kommer att överlämnas före jul. I stället för att lämna över pengar har vi för avsikt att överlämna presentkort för inköp av varma barnkläder. Har någon ett bättre alternativ hör av er.

INVIGNING AV MOBILA BOKHYLLAN TISDAG DEN 2 DECEMBER

KL 16.00-17.00.

Efter lång väntan har nu vår önskan om egen bokhylla för svenska böcker på hotell Anemi anlänt. I oktober märkte vi böcker och sedan dess har mer en 50 nya böcker inkommit. Vi krossar ingen champagne utan bjuder på ett glas vin eller öl till alla medlemmar som kommer till invigningen.

Vi har öppet för bokbyten tisdag den 2 och 9 december KL 16.00-17.00.

Nästa år kommer bokbytardagen att flyttas till måndagar kl 16.00 och starta den 12 januari 2015.

BRIDGE

Bridgen förläggs till hotell Anemi under december-januari då Da Vinci har stängt. Anita återkommer på nya året till bridgegruppen och Lars-Åke till nybörjarna. Vill någon under tiden fram till februari spela sällskapsbridge eller tävling kontakta [javascript protected email address]. Vi kan spela tisdag den 2 och 9 december 2014 kl 17.00, i januari måndagar kl 17.00 med start den 12:e.

ADVENTSGUDTJÄNST SÖNDAG DEN 7 DECEMBER KL 15.00

Söndag den 7:e är 2:a advent, det firar det tillsammans med adventsgudstjänsten i St. Stephane´s Church, Tala.

Advents- och julgudstjänsten hålls för sista gången av Ulla och Björn Rydberg. Tillsammans med prästparet kommer kören " Northern Lights", vilket talar för mycket sång och musik. Vi avtackar efter med kaffe, lussebullar och kakor.

Kyrkans inbjudan bifogas.

MEDLEMSAVGIFT 2015

På årsmötet fastställdes medlemsavgiften för år 2015 till 20 € per person och inbetalning kan ske till vårt bankkonto, se hemsidan, eller direkt kontant till någon av oss i styrelsen. Medlemskorten för 2015 finns att hämta på våra bokbytardagar eller andra av Svip arrangerade tillställningar.

NYÅRSAFTON

Året avslutas med nyårsfest på 5th Floor, separat inbjudan kommer senare.

Vi önskar alla en

GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR

Styrelsen i SviP

Maina, Eva, Kiki och Millan

 

20141207-advent.odt

29 nov 2014

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery