Svip Julbord 5th floor 23 nov påminnelse

PÅMINNELSE JULBORD OCH FEST PÅ 5TH FLOOR SÖNDAG 23 NOVEMBER 2014 PÅ ”5TH FLOOR” KL 16.00

Nu har varorna från Sverige anlänt och flera sorters sill, ansjovis mm finns på plats. Om du inte redan kommit med din anmälan till denna fest vill vi meddela att sista anmälningsdag är förlängd till måndag förmiddag den 17 november. Förberedelserna är i full gång och bara en vecka återstår till festen.

Gör din anmälan till vår hemsida svipafos.com. Skriv JUL i ”ärende”och vilka du anmäler i "meddelande rutan", eller till e-mail svipafos@gmail.com eller SMS till 99 38 65 93.

Julbordet kostar för både gamla och nya medlemmar 20 €/person, ej medlemmar 25 €/person och för barn 7-12 år 10 €/barn, under 7 år gratis. Dryck tillkommer. Förutom 5thFloors vanliga dryckeslista har stora öl inhandlas, vi erhåller 10% rabatt på vinlistan samt håller själva med flera sorters snaps.

Vid borden säljer vi snaps för 2 € styck, lotter 3 stycken för 5 € eller 2 € /styck.

Medlemskorten för år 2015 är upptryckta och klara att hämta på 5thFloor för alla som betalt årsavgiften 2015. Nya medlemmar får sina kort när korten är klara. Medlemsavgiften år 2015 är samma som i år 20 €/person.

Vårt arbete att ge medlemmar rabatter på olika restauranger och affärer pågår, mer om detta presenteras vid julmiddagen.

Alla är välkomna med sin anmälan, tag gärna med jämna pengar och ett glatt humör.

Välkomna

Styrelsen i SviP

Maina, Eva, Kiki, Millan(Lämna tom)

20 nov 2014

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery