Svenskgolf 17 mars (nya speldatum)

Svenskgolf Är beteckningen på en gemensam samordnad golf som spelas på 3 olika banor Elea, Minthis Hills och Secret Valley, med syftet att få med så många spelare som möjligt, där trivsel och socialt umgänge har lika högt värde som resultat.

Vi avslutar våra golfrundor med att inta en enklare måltid och ge tid för lite umgänge. Anhöriga eller gäster som inte spelar golf är välkomna till våra måltider efter golfen.

Vi spelar tre gånger på våren och tre gånger på hösten med en avslutande final på Afrodite Hills. Vi kommer att ha spelformer som är intressanta både för tävlingsinriktade och de som bara spelar på skoj - trivselgolf. Speciella prestationer och händelser kommer uppmärksammans.

Spelformer för Trivselgolf varieras med olika spelformer baserat på lagspel. Respektive banansvariga väljer lämpliga spelformer på sin hemmabana.

Spelform tävlingsinriktade  utgöres av poängbogey samtliga gånger. De 3 bästa scorerna de första 6 tillfällena adderas med finaldagens score till ett totalscore. Vinnare blir den med bästa totalscore och får "Säsongspriset 2014".

För att finansiera ett litet prisbord till denna tävling betalar deltagarna en tävlingsavgift per gång om 2€, finaldagen dock 5€. Erlägges till Lara-Åke i samband med anmälan som också görs till Lars-Åke, lars@addness.eu, som också organiserar och håller reda på tävlingsresultaten.

Banansvariga 

Eléa, Staffan och Marie,  olssonmarie@msn.com, Minthis Hills, Lars Erlandson,  lgv.erlandson@gmail.com, Secret Valley, Hans Wigforss, [javascript protected email address].

Vi spelar de olika banorna enligt nedan:

Våren 2014, Fredag 28 mars, Minthis Hills, Onsdag 9 april, Secret Valley Måndag 21 april, Elea.

Hösten 2014 Preliminärt spelschema. Onsdag 17 sept, Secret Valley Fredag 3 okt, Minthis Hills måndag 27 okt Elea.

Final Svenskgolfen 2014 Preliminärt Fredag 14 november Aphrodite Hills.

Anmälan till Svenskgolf kan göras till respektive banansvarig eller till SviP, [javascript protected email address] alternativt via Hemsidan, skriv Svenskgolf som ämne.

Övrig golf och golftävlingar 2014

Brödkavlen 2013 26 mars Secret Valley (något försenad), Partävling - spelform: Irish Greensome äkta och oäkta par är välkomna. Har du ingen att spela med anmäl dig ändå och vi försöker sätta ihop par. Anmälan H Wigforss, [javascript protected email address].  

Nordic Event 2014 14 oktober Minthis Hills, Norden mot övriga Europa samt lunch med svensk touch – matchspel. Anmälan Lars Erlandson, lgv.erlandson@gmail.com.

Brödkavlen 2014 31 oktober Minthis Hills, Partävling - spelform: Irish Greensome. äkta och oäkta par är välkomna. Har du ingen att spela med anmäl dig ändå och vi försöker sätta ihop par. Anmälan Lars-Åke, lars@addness.eu

Trivselgolf spel varje onsdag (Secret Valley) och fredag (Minthis Hills) t o m maj och november. OM det finns önskemål kan vi spela några gånger till på Eléa… (Prata med Marie o Staffan den 21 april)

17 Mar 2014

Go back to top