SV onsdags golf 1 november 2017

 

Tråkigt nog ställde vädret till det för oss som avsåg att spela den 25 oktober. En del stannade hemma och en del gick ut själva i en social golfrunda och som så många gånger förr plötsligt klarnade upp och solen sken som vanligt.

Golfen den 1 november avser vi att samordna med AKI-Golf och dess gäster, som brukligt ordnar vi en typisk George Souvla med Halloumi och grillat. Pris €20/person inkluderande en drink. 

Vi blir många denna gång, varför en anmälan önskas senast måndag. Vi har speltider från kl 8.00.

/Hans W

 

 

27 okt 2017

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery