Reportage studiebesök PaphosChildren Centre for day care 19 mars 2015

 Som vi tidigare informerat kommer årets överskott från våra sammankomster med lotteriförsäljning att tillfalla behövande barn i "PaphosChildren Centre for day care", www.kentropaidion.com.

I torsdags var SviPs medlemmar inbjudna till ett studiebesök på anläggningen för att se och informeras om verksamheten. Vi blev väl mottagna och uppfattade att detta är en mycket seriös hjälporganisation som vill dessa barns absolut bästa.

Barnen är mellan 6 - 12 år gamla och tillbringar tiden efter skolan på centret. De får ett mål lagad mat, skolkläder, skolmaterial, kontroll att hemläxan är gjord samt delta i många olika aktiviteter vilket är ett stort stöd i deras fostran och utveckling. Centret är också öppet under skollov. De flesta av barnen har ensamstående förälder och ingen vuxen hemma under dagtid.

Köp våra lotter och stödj dessa barns framtid.

Styrelsen för SviP

Maina. Eva, Kiki och Milla

 

1 mar 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery