Reportage stadsvandring 10 jan 2014

Årets första aktivitet var en mycket uppskattad stadsvandring i Pafos.Vi lärde oss mycket som vi inte visste om denna intressanta stad. Vi vandrade runt i stadens gamla kvarter i övre Pafos, bl a igenom hantverkskvarteren, varvid vi tittade in i ett par hantverkares ganska povra lokaler. Värt att notera att invånarantalet i staden i nuläget lär vara c:a 77.000. Verkligen en rekommendabel tur.

Om intresse finns arrangerar vi gärna flera stadsvandringar framöver.

 

13 jan 2014

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery