Rosenfestival 10-11 maj

Det måste vara länge sedan växtligheten på Cypern fick njuta av regndagar i maj. På Cypern lär finns att uttryck att regn är guld, något vi skandinaver inte riktigt förstår eftersom vi har överskott av den varan. I byn Agros ovanför Limassol firras rosenfestival på lördag och söndag. Alla blommer lär vara väl vattnade och avsköljda från normalt förekommande damm. Program bifogas.

Välkomna till Leina Lappas hemby.

 

scx-4623-20140508-15581504-1.pd

scx-4623-20140508-15585508-1.pdf

9 maj 2014

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery