Reportage vårbuffe 22 mars 2015

Det blev ingen valvaka men väl en trevlig vårbuffe och ett facinerande föredrag av Björn Rydberg (Svenska Kyrkans präst på Cypern) om sina många år i utlandstjänst. Ett krävande liv fullt av utmaningar, men ändå spännande och intressant.

Svenska kyrkan utomlands är en stor tillgång, när du lever utomlands eller besöker ett land som turist. Kyrkan ordnar olika aktiviteter förutom gudtjänster, trivselkvällar, basarer, jul och Luciafirande, Ärtor och punsch kvällar mm. 

Buffén var väl tilltagen och smakade utomordentligt bra, vilket uppskattades av alla närvarande. 

Maina tackade prästparet för deras fina och engagerade insats under sina år på Cypern. Deras förordnanden går i höst och de avser att göra som många av oss här i Pafos, gå i pension och bosätta sig i Sverige. 

Vi önskar de lycka till med deras ny liv! 

 

29 mar 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery