Reportage SviP årsmöte 21 oktober 2016

 

På hotell Anemi hölls SviPs årsmöte den 21 oktober 2016 med många medlemmars närvaro.

Mötet avslutades med en mycket omtyckt buffé inkl vin, öl och vatten där 70 gäster deltog. Pengar samlades in till behövande skolbarns dagcenter, efter det att bankautomaten räknat kopparpengarna och sedlarna blev summan hela 241,49 €, ett stort tack till alla bidragsgivare.

Till desserten avtackades Eva Brödje för hennes insats i styrelsen, Eva kommer att fortsätta jobba med SviP och supporta oss i styrelsen. Därefter avtackades aktivitetsansvariga med en flaska vin för deras arbete, på bilden nedan saknas Lars Erlandsson, Eva Rylander och Berit Spira.

 

Utdrag ur årsmötesprotokollet.

Per From valdes till ordförande och Gunn-Britt Mill till sekreterare för årsmötet.

Vi kommer att fortsätta med samma inriktning på nya året (2016/17) och ge bidrag till behövande skolbarns dagcenter i Pafos, Svenska Kyrkan samt till medlemmarna som deltager i våra aktiviteter. Verksamhetsberättelse, årsredovisning och budget, som i stora drag följer årets aktiviteter, fastställdes. Styrelsen beviljades ansvarsfrihet.

Årsavgiften för år 2017 fastställdes till 20 €.

I styrelsen ingår som styrelseordförande Maina Wigforss och ledamöter Kiki Christodoulou, Gunn-Britt Mill samt nyinvalda Annika Jonsson, i Valberedning Bengt Osswald och Måns Uddenberg samt till revisor omvaldes Elfride Weifkamper.

Under övriga frågor diskuterades kulturåret 2017. Carola Arnlund berättade att det nu finns en App på engelska Pafos2017 och deras hemsida finns på Internet pafos2017@eu (finns sedan länge på Hemsidan under fliken länkar), som informerar om European Capital of Culture Pafos 2017.

Årsmötes protokoll läggs ut på hemsidan under föreningen när det är justerat.

Tack alla medlemmar för ert intresse för SviP, vi ser fram mot ett fortsatt trevligt år i vår vänskapsförening.

 

Maina

 

30 okt 2016

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery