Reportage Sv Golf 23 okt

SECRET VALLEYS NYA GOLFBANA

Sex svenskar är medlemmar i Secret Valley golfklubb och bjöd in alla svenska golfare att spela en runda med rabatterat pris onsdagen den 23 oktober 2013. Vi blev 27 spelare som spelade Texas scramble och njöt av en fantastiskt fin ny golfbana och det underbara vädret. Under sådana omständigheter blev naturligtvis alla lags resultat enastående, men bäst lag blev Staffan Ohlsson, Bodil Hugo,Gerdlouis Ridderstråle och Per Alm som vann på fantastiska 59.7 netto. De tre främsta lagen fick alla priser från sponsorerna Bergslagens Kyl och Peaceful Touch.

       mini-dsc-0308-4901.jpg     mini-dsc-0300-4893.jpg 

Till eftermiddagen var även andra SviPare välkomna att besiktiga anläggningen och lunch severades därför 35 personer i det fina klubbhuset av restaurangchefen George Chalides och hans finska hustru. Stämningen var på topp och bilderna här intill visar på trivseln bland alla oss som deltog.

Vi tackar Maina o Hans, Lars o Rigmor och Per o Kerstin för inbjudan och det fina arrangemanget med tävling och lunch.

27 okt 2013

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery