Reportage ost och vinprovning 6 februari 2016

Ett tretiotal personer slöt upp för att prova ost samt vin från Kolios. Det blev en lagom blandning mellan Svipmedlemmar och Anemi hotellgäster. Kolios stod för vinet och vineriets ägare var själv på plats och serverade oss prover av hans goda viner. Folk minglade runt med en ostbit och ett glas vin i handen. Tiden gick fort och snart var det dags för att sätta sig till bords och smaka på den utmärkta buffén. Alla lät sig väl smaka och påbackning var svårt att motstå. Hela €135 samlades in till förmån för "Pafos Children Care Center", stort tack för er givmildhet och stort tack till Kolios som skänkte priser till lotteriet.

En utomordentligt trevlig kväll som säkert kommer att ordnas igen.

 

 

 

 

 

 

12 feb 2016

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery