Reportage onsdagsgolf SV 9 december 2015

Härlgt med jämna bollar för en gångs skull. Vi var 15 spelare som gick ut i 3-bollar. Hans, Keith och gästande Rasmus spelade från vit respektive svart tee, något svårare faktiskt, men det hindrade inte Rasmus från att driva fairway från svart tee på 17:e hålet, grymt slag! På sedvanligt sätt hälsade Hans gästande spelare Clary och Rasmus välkomna till vår exellenta bana på Secret Valley. Con´s lag överraskade och vann knappt över Hans och Brenda på pappret bättre lag.

Tanken var att vi skulle avsluta onsdagsgolfen denna dag, men många vill spela vidare även kommande onsdag. Hans önskade de som åker till Sverige en bra resa samt God Jul och Gott Nytt År samt tackade även för den gångna säsongen.

1:a lag Con, Anders F och Clary med 60.7 slag, 2:a lag Hans, Keith och Rasmus med 61.7 slag, dock med 3 slag lärgre bruttoscore. 

Nästa gång har vi tider bokade från kl 9.10.

10 dec 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery