Reportage onsdagsgolf SV 4 maj 2016

 

Skaran spelalare minskar lite succesivt nu i maj. Varför startfältet var något mindre än förra gången, men ändå 14 personer. Odd Arvid uteblev pga av tandvärk i sista stund, så det blev lite ommöleringar i startfältet.

Denna gång visade det sig att man visst kan vinna som 3-boll i Texas Scramble. Vinnare blev nämligen lag Yvonne, Maina och Per B med goda 59.3, tvåa lag Con, Lars P, Kertin och Kerstin med nästa lika bra score 59.7. Det var 3 lag inom 0,8 slag. Mestadels avgörs det på kortspelet, sänka några längre puttar, kanske lite tur med kopprullar som går i. Nåväl kul med en 3-boll som vinnande lag. 

Kerstin och Per Borg tackade för den tid de varit här och spelat med onsdags gruppen, nu bär det hem till verkligheten i Sverige igen och de kommer åter i höst. Anders och Angelica åker också tillbaka till Sverige under veckan och kommer också åter till hösten. Hoppas ni får det bra i Sverige.

Nästa gång har vi speltider från kl. 9.00. 

Har ni för avsikt att inte spela hör av er.

/Hans W

 

6 maj 2016

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery