Reportage onsdagsgolf SV med BBQ 30 mars 2016

 

 

 Denna gång gjordes ett samarrangemang med Aki Golf. Vi var totalt 28 spelare med extra gäster till den efterföljande BBQ maten. 

Vi spelade som vi mestadels gör Texas Scramble med sju 4-bollar. Några riktigt sena återbud (sjukdom) gav smärre omkastningar i lottningen, men allt förlöpte bra. Äntligen fick Con sin fullträff, har ju varit nära flera gånger. 

Vinnare blev således lag Con, Anders, Ann, och Inger med goda 57.6,
tvåa lag Graham, Lars P, Christer och Maina med likaså goda 58.1, liten marginal igen! 

Secret Valleys Klubb kapten delade ut priserna i Hans frånvaro, en flaska vin vardera till vinnarlaget, generöst skänkt av restaurangen. BBQ maten var som vanligt utmärkt och uppskattades av gästerna. En genomgående trevlig dag och fint socialt umgänge.

Nästa gång har vi tider från kl. 9.10.

Hör av er om ni inte vill spela.

/Hans W

31 mar 2016

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery