Reportage onsdagsgolf SV 28 september 2016

 

Vi hade ännu en trevlig golfdag på Secret Valley i vackert väder. Deltagarna var färre än vanligt bl a beroende på matchtävling mot Elea samma dag. Vår "svenska" onsdagsgolf - som ju har deltagare även från Norge, UK och Irland - utökades idag med två tyskar, Maren och Peter, trevligt.

Vi spelade i 3-bollar och räknade de två bästa resultaten på varje hål. Vinnare blev även denna vecka Grahams lag främst tack vare goda insatser från lagkamraterna Hallbjörg och Mats. De fick ihop 76 p till besvikelse för lag Yvonne, Maren och Bengt som hade ett poäng mindre. Tredjepristagarna hade 72 p så det var en jämn kamp.

Nästa vecka har vi tider från kl 9.10.

Vi ses igen nästa vecka!

Yvonne

 

29 sep 2016

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery