Reportage onsdagsgolf SV 25 november 2015

Åter en härlig golfdag på Secret Valley. Vi spelade vårt vanliga men omtycka Texas Scramble. Återigen uppnåddes goda resultat. Vinnarteamet vann överlägset denna gång med 4 poäng! ganska ovanligt. Olle ingick som förra gången i vinnarlaget och kanske det är tur för oss andra, att han snart åker tillbaka till Sverige igen. Rackarns bra spelare! 

Vid maten hälsades Yaffa och Anders Rosén välkomna i gruppen samt Olle tackade för ett par fina och trevliga golfrundor med Svenskgruppen, men allt har ett ände, dags för återresa till kalla Sverige igen. Några av oss jobbar ju fortfarande.

Vinnarlag Olle H, Bodil, Hans B och Rigmor med scoret 57.4, tvåa lag Anders R, Anngret, Claes och Hallbjörg med 61.4.

Nästa gång har vi speltider från kl 9.20. 

 

27 nov 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery