Reportage onsdagsgolf SV 25 maj 2016

 

Vi spelade den sista Onsdagsgolfen för säsongen. Nu är vi helt enkelt lite väl få svenskar kvar.

Som avslutning spelade vi familjevis Texas Scramble som uppskattades av alla. Speciellt vinnarna (den enda 4-bollen). Banan var i toppenskick efter Cyprus Open. Alla tycktes ha haft en trevlig runda. Några spelade riktigt bra och vissa hade en sk "mellandag". 2 gäster deltog Rasmus och Daniel barnbarn till Con och Freda. 

Vann gjorde lag Keith, Brenda, Lars och Rigmor med scoret 59.8, tvåa lag Graham, Neville och Marianne med 60.9. Vi kan åter konstatera att marginalerna är små i golf och speciellt i Texas Scramble.

Hans tackade för säsongen och hälsade alla välkomna tillbaka i september.

Skall bli skönt med lite vila!

 

/Hans W

 

27 maj 2016

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery