Reportage onsdagsgolf SV 23 november 2016

 

Vi var åter en ganska stor grupp som deltog. Vi spelade en variant av Vals, 1 poängbogey score på par 5, 2 på par 4 och 3 på par 3. Lite annorlunda men kul. Ett lag, vinnarna tyckte det var speciellt kul för de kom in med extra ordinära 94 poäng, hela 14 bättre än 2:a laget.

1:a lag Keith, Brenda, Hans B och Kerstin B med scoret 94 poäng.
2:a lag Anders F, Angelica, Neil och Kerstin B-W med scoret 80 poäng.

Efter avslutad mat bjöds vi på en generös vinprovning av Andreas. Det italienska "Sanmartino" vinet smakade utmärkt. Bra iniativ av Jana.

Många tackade för sig för denna säsong och kommer åter till våren. Vi får se om vi har underlag för ytterliggare onsdagsgolf.

Nästa onsdag är upptagen av en Klubbtävling på Secret Valley. Secret Valley medlemmar, missa inte den.

Det kändes som denna gång var lite av "Grand Finale", så jag tackar för denna säsong och hälsar er alla välkomna till våren.

/Hans W

27 nov 2016

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery