Reportage onsdagsgolf SV 23 mars 2016

 

Ny fin dag på golfbanan. Vi spelade Texsas Scramble, men med tillägget att samtliga spelare i lagets puttar skulle räknas och lägst antal puttar skulle ge en bonus på minus ett slag i slutändan. Mja, en del lag avsiktligt sina bollar kort om green, för att få färre puttar! Alla lag räknade heller inte alla i lagets puttar, dock var lag Lars Åke de lag med mest enputtar 11 st.

Ok, men ett bonusavdrag hjälpte inte denna gång.

Vinnare blev lag Keith, Anders, Freda och Kertstin med scoret 56.6, imponerande. Tvåa blev lag Con, Neville och Rigmor med scoret 59.0.

Nästa onsdag har vi startider från kl 8.40.

Hör av er om ni inte kan deltaga. 

/Hans W

25 mar 2016

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery